"Electrolux Uztura Akadēmija" viesojas pie skolēniem

"Electrolux Uztura Akadēmija" turpina iesākto meistarklašu maratonu. Kulinārijas blogeris Pipars tikās ar skolēniem, lai izrunātu kas ir pilnvērtīgs uzturs, cik liela ir viena porcija, kādai informācijai jāpievērš uzmanība uz produktu etiķetēm, kas ir labie un sliktie cukuri un daudz ko citu. Pēc teorētiskās daļas kulinārijas blogeris Pipars kopā ar bērniem gatavoja un parādīja kā ar minimāliem naudas un laika ieguldījumiem pagatavot veselīgu maltīti. Pēc meistarklases katrs skolēns saņēma "Electrolux Uztura Akadēmija" sertifikātu, kā apliecinājumu ka pamata kurss "Kas ir veselīgs uzturs" ir pabeigts. Skolēniem ir iespēja turpināt bezmaksas apmācības, sekojot un iesaistoties "Electrolux Uztura Akadēmija" aktivitātēs.

Vai Tu zini, ko un cik ikdienā uzņem caur pārtiku? Piekritīsi, nedaudz amizanti, ja aizdomājas, tā ir mūsu ikdienas «degviela», bet mēs izvēlamies «bākā liet» visu, kas pagadās pa rokai! Jā, protams, cits teiks, ka bērniem jau tāpat vienalga, ko, ka tik apēst, bet es gribu ticēt, ka nedaudz, bet tomēr šādi apmeklējot bērnus Latvijas skolās, tomēr izdosies viņiem «ielikt domu», kas skaitās veselīgs, cik daudz skaitās veselīgs un varbūt pat iemācīt pagatavot pirmo ēdienu!

Mēs gribētu palūgt, dalīties ar šiem Electrolux Uztura Akadēmijas ierakstiem/galerijām, lai iniciatīvu saskata visā Latvijā! Un kas to lai zina, varbūt spēsim atrast brīvu vietu, lai ierastos arī pie Tava razbainieka!

Palīdzi mums sasniegt dzirdošas ausis un atvērtus prātus – dalies ar mūsu ierakstiem!