PROJEKTA DARBĪBA ŠOBRĪD APTURĒTA! PIETEIKUMI UZ IZBRAUKUMIEM NETIEK PIEŅEMTI.

Februārī viesojāmies Rīgas 64.vidusskolā un A. Pumpura 11. pamatskolā

"Electrolux Uztura Akadēmija" februārī viesojās vēl divās Rīgas skolās, pie jaukiem bērniem, no četrām dažādām klasēm. Kopā ar Piparu viesojāmies Rīgas 64.vidusskolā. Mēs jau esam viesojušies Burtnieku ielas filiālē, pie jaunākām klasēm, bet šoreiz Ūnijas ielā tikāmies ar piektās un septītās klases skolēniem. Šajā skolā ir ļoti skaista mājturības klase, ar nosūcējiem, darba galdiem, virsmām un cepeškrāsnīm. Klase ir aprīkota ar visu nepieciešamo, lai bērniem būtu iespēja mācītos gatavot.

Un otra skola, kurā mēs viesojāmies, bija Rīgas A. Pumpura 11. pamatskola, kur tikāmies ar skolēniem  no vēl divām klasēm - piekto un sesto. Mums pačukstēja, ka klašu audzinātāji vilka lozes un tādā veidā noteica kuras divas klases mūs uzņems. Šajā skolā mēs tikām pie skaistām krūzītēm ar skolas simboliku - paldies! Mums ir ļoti patīkami, ka mūs apdāvina !  :)

 

Un mūsu secinājumi: bērniem garšo dārzeņi! Bērni ir gatavi ēst veselīgi un pilnvērtīgi. Un labprāt gatavo sev ēst un beigās pat nomazgā traukus )))

Paldies par atbalstu uzņēmumiem "Imantas tirgus", "Dimdiņi" un GPU"Nākotne"