Diētiskais "rasols"

Sastāvdaļas:

 

200g vārīta vistas fileja

200g ķīniešu kāposts

100g zaļie zirnīši

175g svaigs gurķis

2 vārītas olas

3 ēd.k. krējums

1 tējk. sinepes

1 tējk. mārrutki

sāls, pipari

Pagatavošana:

 

1. Kāpostu un svaigu gurķi sagriež strēmelītēs. Olas noloba un sagriež smalkāk. Gaļu sadala vai nu ar rokām, vai nu sagriež apm. tikpat lielos gabalos, kā gurķi.

 

2. Bļodā liek kāpostus, svaigu gurķi, olas, zirnīšus, pievieno krējumu, mārrutkus un sinepes, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Visu izcilā.

 

3. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.