Lauku maize ar olu un peperončīnī

Sastāvdaļas (2 porc.):

 

4 olas

4 lielās maizes šķēles

150g labi kūstoša siera

marinēti peperončīni pipari

1 sīpols

eļļa cepšanai

sāls, pipari

Pagatavošana (10 min.):

 

1. Sīpolu nomizo un sagriež kubiņos. Piparus sagriež smalkāk.

 

2. Uzkarsē pannu un uz karstas pannas uzsit olas. Uzreiz uz katras olas uzber sieru. Olas cep, līdz baltums ir sarecējis. Visādam gadījumam, olu var uz pusminūti apmest riņķī.

 

3. Maizes šķēles apsmērē ar sviestu. Uz divām šķēlēm liek olas, pa virsu kārto piparus, sīpolus, pārkaisa vēl ar sieru un apsedz ar atlikušām maizēm.

 

4. Maizes no abām pusēm apcep uz pannas.  Pasniedz uzreiz.