Vienkāršie vistas nageti

Sastāvdaļas (2-4 porc.):

 

400g vistas fileja
3 ēd.k. rīvmaize
2 olas
1 ēd.k. saldskābā čili mērce
1 tējk. sezama sēklas
1 tējk. saldā paprika
1 tējk. ķiploku pulveris
sāls

Pagatavošana (25 min.):


1. Vienā bļodā iesit olas, pievieno saldskābo mērci un uzputo. Otrā bļodā ieber rīvmaizi, pievieno sezama sēklas, ķiploku pulveri, saldo papriku un sāli, samaisa.


2. Vistas filejas sagriež mazākos gabaliņos. tad gaļas gabaliņu pavārta sakultā olā, nokrata lieko olu un liek bļodā ar rīvmaizi. Ar tīru roku apvārta rīvmaizē un liek gaisa krāsnī. Cep 200 grādos 12 min.
Ja nav gaisa krāsns, var cept cepeškrāsnī. Tad cepešpannu izklāj ar cepamo papīru, kārto nagetus un cep 200 grādos kādas 20 min.

3. Nagetus pasniedz ar mērci.